Vores hotel i Fredrikstad

Fredrikstad ligger, hvor Glommaelven møder Skagerrak. Med et rigt kulturliv har byen masser at byde på. Når du bor på vores hotel i Frederikstad, skal du tage dig tid til at nyde det pulserende natteliv, gåture, fantastiske cykelruter, restauranter, shopping og meget mere. Når du bor på vores dejlige hotel i Frederikstad, har du også det perfekte udgangspunkt til at tage på øhop på øhavet Hvaler, besøge eventyreren Roald Amundsens barndomshjem eller tage en slendretur i den hyggelige gamle bydel. Vores hotel ligger tæt på den gamle bydel i hjertet af Fredrikstad.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.