Hoteller i Kouvola

Kouvola er en alsidig by, hvor du kan opleve historien og fantastiske friluftsaktiviteter. Du løber ikke tør for ting at foretage dig i Kouvola-området. Bliv betaget af den gamle møllelandsby Verla og det indbydende museumskvarter, eller tilbring en sjov dag i forlystelsesparken Tykkimäki. Nyd stemningen blandt de små træbygninger i museumskvarteret Kaunisnurmi, eller tilbring en sjov dag i forlystelsesparken Tykkimäki. Byens smukke og naturlige landskab, som for eksempel Repovesi nationalpark og floden Kymijoki, giver masser af muligheder for at gå på opdagelse. Scandic Kouvola tilbyder behagelig indkvartering og en fantastisk beliggenhed tæt på Kouvolas mange seværdigheder!

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.