hoteller i Malmø

Malmø er Sveriges tredjestørste by og fem af vores seks hoteller i Malmø ligger i centrum tæt på shopping, restauranter, den berømte Turning Torso, rådhuset og andre seværdigheder. Malmø er forbundet med Danmark med en bro, så hvis du ønsker at besøge København, er det kun 30 minutter væk med tog. Shopping i Malmø er afvekslende med både store indkøbscentre som f.eks. Emporia og mindre retrobutikker i centrum.

Vores hoteller i Malmø

Scandic har 6 hoteller i Malmø, hvoraf 5 ligger i centrum – alle med forskellige karaktertræk.

Som navnet antyder, ligger Scandic Triangeln på Triangeln i Malmø og anses for at være et vartegn i byen. Den 20-etagers bygning er elegant udsmykket og er et populært sted at spise frokost og nyde en fyraftensdrink blandt Malmøs lokale indbyggere. Vi tilbyder endda luksuriøse spa-behandlinger på dit værelse her.

2 af vores hoteller ligger på Stortorget i Malmø: Scandic Stortorget og Scandic Kramer ligger begge i smukke ældre bygninger. Hos Scandic Kramer kan du tilbringe tid på vores smukke glasveranda, og Scandic Stortorget tilbyder en indbydende lobbybar, hvor du kan slappe af. Rundt om hjørnet fra Stortorget finder du Malmøs restaurantdistrikt Lilla Torg.

Søger du et centralt beliggende hotel med rummelige værelser og et tekøkken? Så er Malmö City det rigtige hotel for dig! Fremragende beliggenhed ved siden af Rörsjökanalen.

Scandic S:t Jörgen tilbyder moderne og lys indkvartering med shopping og restauranter lige uden for døren.

I udkanten af byen finder du Scandic Segevång. Med sin beliggenhed tæt på motorvej E20 er dette hotel perfekt til dem, som ankommer i bil, eller som har brug for et komfortabelt sted at sove undervejs. Der er en pool og en relaxafdeling her – en dejlig måde at afslutte din dag på.

Det kan ikke være nemmere at rejse til og fra Malmø.

Uanset om du planlægger at stige ombord på en jumbojet i Kastrup, et lille indenrigsfly i Sturup Lufthavn eller en af krydstogtsfærgerne til Østersøen, har Malmø det hele lige ved hånden. Højhastighedstoge fra både Stockholm og Oslo stopper her, og fra København kan du nemt rejse videre til Hamborg og resten af Europa. Hvis du ikke rigtig er til storbyer, kan du tage et af Scanian Pågatågen-togene, som tager dig nemt og hurtigt ud til det bedste, som naturen har at byde på. Oplev den naturlige skønhed i Kullabygden, Skanör-Falsterbo eller Österlen.