Vores hotel i Vadsø

Vadsø er en spændende multikulturel by i Varanger-regionen. Den ligger på Varangerfjordens bredder og er hjemsted for små norske og finske samfund. Vadsø tilbyder mange muligheder for at tage på fisketur, gå på jagt og vandre i dette uspolerede område. Her kan du opleve den arktiske natur, når den er bedst, og området er kendt for sit interessante fugleliv. Her er der mange kulturelle begivenheder og festivaler i løbet af året. Lufthavnen ligger 4 km fra centrum, og Vadsø er et af de første stop for Hurtigruten (båd). Vores hotel i Vadsø er perfekt til at udforske denne interessante og spændende destination.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.