Hønefoss

Hønefoss er en dejlig by i Ringerike, som opdeles af elven Begna og Hønefossen vandfald, som kan ses fra byens bro. Byen blev grundlagt på den nordlige side af Hønefossen og elven, men på grund af den moderne udvikling og brande i byens nordside, er sydsiden løbende blevet udviklet. Søndre Torv syd for elven Begna anses nu som byens centrum. Hønefoss er et trafikknudepunkt i det østlige Norge med gode transportforbindelser til Oslo, Drammen, Bergen, Oslos lufthavn Gardermoen og Gjøvik. Hønefoss ligger også langs jernbanelinjen Bergensbanen fra Oslo til Bergen, og motorvej E16 går gennem byen. Hønefoss ligger i idylliske omgivelser med Tyrifjorden og Krokskogen lige uden for byen.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.