Hoteller i Senæjoki

Seinäjoki, der ligger i Ostrobothnia, er først og fremmest kendt for sine sommerevents. Tangomarkkinat festival, Provinssirock festival og løbet Vauhtiajot sørger for, at du ikke kommer til at kede dig! Scandic Seinäjoki ligger midt i det hele og er derfor et godt udgangspunkt, hvis du vil udforske, hvad byen har at byde på. Du kan også besøge det anerkendte Alvar Aalto-center og det sydlige Ostrobothnias regionsmuseum, hvis du vil lære mere om den lokale historie. Udforsk naturen, og tag på kajaktur på de nærliggende floder og søer 

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.