Vores hotel i Silkeborg

Velkommen til rå natur - uanset hvor du retter blikket hen og rækker armene ud. Her er der ingen grænser. Udover dem du sætter for dig selv. Velkommen til "Silkeborg Unlimited - Danmarks Outdoor Hovedstad". Bo på hotel i Silkeborg. Herfra kan du hoppe på hjuldamperen Hjejlen eller i din egen kano og udforske de skønne Silkeborgsøer, bestige Himmelbjerget og lade dig forblænde af udsigten - og måske derefter af de farverige malerier på Museum Jorn. På vores hotel i Silkeborg får du det perfekte udgangspunkt for at opleve alt det bedste inden for både kultur og natur i området.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.