Vores hoteller i Honningsvåg

Honningsvåg ligger ved en bugt på den sydøstlige side af den store ø Magerøya, bare 34 km fra det berømte Nordkapplateau og dets besøgscenter. Honningsvåg er en anløbshavn for krydstogtskibe, og det isfri hav er vigtigt for mange fiskebanker på øen. Så hvorfor ikke besøge Skarsvåg, mens du er i Honningsvåg. Denne fortryllende fiskerlandsby er den nordligste i Norge og rent faktisk i hele verden! Du kan endda besøge Nordkapplateauet; rejsen går gennem noget af det mest naturskønne landskab i verden. Den eventyrlystne vil måske endda besøge det "virkelige" Nordkapplateau, Knivsjelodden, en vandretur på 18 km. Under de rette forhold kan du endda være så heldig at se Aurora Borealis, eller nordlyset, og om sommeren kan du opleve midnatssolen. Vores hotel i Honningsvåg er det perfekte sted til at opdage og opleve denne eksotiske og spændende destination.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.