Vores hotel i Svolvær, LOFOTEN

Det er ikke uden grund, at Lonely Planet har udnævnt Lofoten som verdens smukkeste øgruppe. Lofoten er omgivet af majestætiske bjerge, der tårner sig op over hvide sandstrande, og folk fra hele verden er faldet for denne destination. Lofoten tilbyder aktiviteter for alle: fiskeri, vandreture i bjergene, surfing i verdensklasse, off-piste-ski og hvalsafarier – for blot at nævne nogle stykker. I Lofoten har du også det perfekte udgangspunkt for at se nordlyset eller ’aurora borealis’, som det også kaldes. Gå ikke glip af klipfisk (tørret og saltet fisk), som er en lokal delikatesse og hovedingrediensen i mange lækre lokale retter. Vores 2 hoteller i Lofoten tilbyder et perfekt udgangspunkt, når du skal udforske denne destination, samt behagelig indkvartering og en prisvindende morgenbuffet.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.