Vores hotel i Førde

Førde er en kommune i Sogn og Fjordane amt i Sunnfjord-distriktet. Byen tilbyder en fantastisk blanding af natur og kultur og er kendt for Førde Internasjonale Folkemusikkfestival, som finder sted hver sommer. Der er pragtfulde fjorde og et dramatisk landskab i området. Vandreture byder på en vidunderlig udsigt over bjerge, fjorde og gletsjere. I nærheden finder du mere end 100 søer og 10 floder, alle med store fiskebestande, som tiltrækker tusinder af amatørfiskere hvert år. Vores hotel i Førde ligger i midten af byen med kort afstand mellem hovedattraktioner, hvilket gør endagsture til gletsjerne, fjordene og øerne nemme.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.