Hoteller i Stockholm

Stockholm, Sveriges hovedstad, kaldes ofte for Nordens Venedig. Byen er bygget på 14 øer midt i en af verdens smukkeste skærgårde. I Stockholm kan du nyde det sidste nye inden for modeverdenen eller tage et skridt tilbage i tiden i Gamla Stan. Stockholm tilbvyder et bredt udvalg af kvalitetsrestauranter fra hele verden. Bo på et af vore 23 hoteller i Stockholm; f.eks. Scandic Anglais, som ligger midt i det centrale Stureplan, Scandic Grand Central tæt på banegården eller Scandic Hasselbacken i Kungliga Djurgårdens grønne områder.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Vis flere muligheder Bookingkode, eller Bonus Cheques eller Frinat Vis færre muligheder

Vores hoteller i Stockholm

exterior
4.0 534 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Park

Sov som en stjerne på en helt suveræn beliggenhed, med hotellets afslappede, indbydende atmosfære væk fra storbyens summen.
Scandic-Norra-Bantorget-Exterior-Facade-2.jpg
3.5 616 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Norra Bantorget

Bo tæt på alt det sjove, men nyd samtidig stilheden og roen. Shoppinggaden Drottninggatan er lige rundt om hjørnet, og den fører hele vejen til den gamle bydel.
The entrance with magnificient Art Deco-details.
4.0 81 anmeldelser fra TripAdvisor

Haymarket by Scandic

Hotel Haymarket by Scandic er Stockholms første, nye, prægtige hotel i årtier - et klassisk præg med en uventet moderne stil. De brølende 1920'ere for den kommende æra.
The exterior of Scandic Continental.
4.0 177 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Continental

Scandic Continental har en perfekt beliggenhed lige i hjertet af Stockholm. Tæt på shoppingområder, underholdning og restauranter.
facade, entrance
3.5 929 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Klara

Du bor i et stille hjørne midt i forretningslivet og afholder en konference i moderne faciliteter med en indbydende atmosfære.
Scandic-Anglais-Exterior-Exterior-Facade-corner.jpg
3.5 786 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Anglais

Bo mondænt lige midt i det hele, spis godt på Jamie's Italian, eller hæng ud i baren. Tæt på shopping og fremragende offentlig transport.
Scandic-Grand-Central-Exterior.jpg
4.0 1299 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Grand Central

Bo i centrum i en afslappet atmosfære med et dejligt barmiljø og god musik. Shopping og Hovedbanegården er lige om hjørnet.
exterior, facade
4.0 542 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Gamla Stan

Blandt de brostensbelagte gader overnatter du i charmerende værelser, og med metroen lige ved siden af er hotellet det ideelle udgangspunkt, når du vil male byen rød.
entrance, entre, facade
3.5 470 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Sjöfartshotellet

Bo i storbyen med landsbystemning. Læn dig tilbage på vores fantastiske tagterrasse, og nyd udsigten over Stockholm.
Exterior, facade
3.5 1042 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Malmen

Bo lige i hjertet af Södermalm i en pulserende atmosfære fuld af liv og stemning.
Exterior facade
3.5 432 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Hasselbacken

Oplev den historiske restaurant og saml tankerne efter dagens møde, mens du tager en tur i det kolde bad. Du bor lige ved siden af forlystelsesparken Gröna Lund og kun 10 minutter fra resten af byen.
Exterior, Facade
3.5 590 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Ariadne

Bo og hyg dig med andre i store og lyse områder i hotellets forskellige højder. Nyd en drink i vores skybar eller besøg vinkælderen før middagen.
Scandic Alvik, Master Suite
4.0 529 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Alvik

Du er tæt på Stockholm centrum, mens du samtidig nyder godt af stilheden på bredden af søen Mälaren. Fortræffelig offentlig transport til byens største sportsfaciliteter.
Terrace
3.5 195 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Bromma

Vores hotel tilbyder en rolig atmosfære tæt på offentlig transport, så det er nemt at komme frem til alle de aktiviteter, Stockholm har at byde på.
Scandic Foresta, terrace
4.0 295 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Foresta

Bo i store værelser højt oppe på klinten, og afhold moderne møder i hotellets gamle slotsdel fra 1910.
Scandic Jarva Krog, facade
3.0 223 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Järva Krog

Tæt på lufthavnsbusserne og masser af fri parkering betyder, at det er nemt at komme hertil. Motionér i fitnessrummet, og hvil dig i spaen.
Scandic Talk, facade
4.0 459 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Talk

Overnat på et stort værelse få skridt fra Stockholmsmässan. Hold fest, eller hvil dine trætte fødder i vores skybar efter en lang dag med møder.
Scandic Täby facade
3.5 148 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Täby

Familievenligt hotel et stenkast fra E18 og kun 10 minutters kørsel fra det centrale Stockholm. Gode forbindelser med offentlig transport og et stort område med fri parkering.
Scandic Victoria Tower, facade
3.5 486 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Victoria Tower

Ved siden af Kistamässan, bare 20 minutter fra Arlanda og 15 minutter fra Stockholm centrum. Imponerende udsigt fra skybaren på 34. etage.
Scandic Kungens Kurva, lobby, lounge
3.5 249 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Kungens Kurva

Svøm i poolen, eller slap af i saunaen. Lige ved siden af IKEA og bare 20 minutters bilkørsel fra Stockholm centrum. Stor fri parkeringsplads.
Scandic Star Sollentuna, facade
3.5 377 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Star Sollentuna

Bo i værelser med masser af plads, mange af dem med separat opholdsområde. Vi har også masser af store mødelokaler, og auditoriet har plads til 500 personer.
Scandic Infra City, facade
3.5 339 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Infra City

Hold din næste konference, vigtige møde eller event på vores førende konferencehotel, med Skandinaviens største indendørs tropiske have.
Scandic Upplands Vasby, room
3.5 158 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Upplands Väsby

Det nyrenoverede hotel er 17 km fra Arlanda og 30 minutter fra centrum af Stockholm. Du vil ikke tro, det er det samme hotel.