Vores hoteller i Trondheim

Trondheim er en livlig universitetsby og berømt for den gotiske Nidaros domkirke. Med hensyn til kulturelle oplevelser bør du ikke gå glip af festivalen Olavsfestdagene. Udendørsaktiviteter som f.eks. fiskeri, vandreture, cykelture eller golf er populære ligesom shopping og spisning på nogle af restauranterne i det moderne område Solsiden. Vores hoteller i Trondheim ligger i selve hjertet af byen, i Solsiden, Nidelven, Bakklandet og lige ved siden af Lerkedal Stadion.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Vis flere muligheder Bookingkode, eller Bonus Cheques eller Frinat Vis færre muligheder

Trondheim

scandic-nidelven-facade.jpg
4.5 1019 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Nidelven

Afsæt lidt tid til at nyde vores prisbelønnede morgenmad. Nidarosdomen og shopping på Solsiden er inden for gåafstand. Vi tilbyder fantastiske konferencefaciliteter.
Scandic Bakklandet, Trondheim, exterior
4.5 558 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Bakklandet

Bo i det idylliske Bakklandet, Trondheims gamle bydel. Udforsk berømte attraktioner, såsom Nidarosdomen. Nyd den smukke udsigt og lækre mad i Brasseri Bakklandet.
Terrace, Roof, Exterior
4.0 275 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Solsiden

Bo tæt på alt i det populære og livlige område Solsiden. Fantastisk shopping og natteliv lige uden for døren. Perfekt til events og møder.
Scandic Hell, Vaernes, Trondheim, lobby
4.0 325 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Hell

Bo på et af Norges største hoteller med fantastiske konferencefaciliteter på 1000 kvm med udstillingsområde 400 meter fra lufthavnen. Prisvindende morgenmad.
Scandic Lerkendal, facade, east, sign, exterior, autumn
3.5 276 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Lerkendal

Book din næste event hos en af Norges højeste og mest miljøvenlige kongressfaciliteter. Vi dækker alle mødebehov og skræddersyer events til dig.
Stiklestad-hotel-fasade.jpg
4.0 34 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Partner: Stiklestad Hotell

Bo et historisk sted i Stiklestads nationale kulturcenter. Sov godt i et af vores moderne værelser, og spis skøn mad i vores restaurant.