Hoteller i Aalborg

Aalborg er den fjerdestørste by i Danmark og tilbyder mange muligheder for både familier og par. Besøg inspirerende museer, spis på en af de mange restauranter langs strandpromenaden med smuk udsigt over Limfjorden og slap af med en kold øl langs den livlige Jomfru Ane Gade. Rejser du med børn, må du endelig ikke gå glip af Aalborg Zoo eller Jumboland. I Gigantium i Aalborg spilles der ofte sportskampe og store koncerter. Vores ene hotel i Aalborg ligger i centrum af byen og tæt på alt. Vores andet Scandic hotel i Aalborg ligger blot 10 minutter fra centrum og kun 500 m fra Gigantium.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.