Imatra

Strømfaldet Imatrankoski og øgruppen Saimaa med de smukke strande venter dig i betagende Imatra. Muinaisuoma og Kruununpuisto-naturruten samt de enorme jættegryder lokker dig til en forfriskende gåtur i det historiske nationallandskab. Imatras mange sommerevents og afslappede atmosfære sørger for underholdningen. Herfra kan du også nemt tage på en endagstur til Rusland på den anden side af grænsen. Den nemmeste måde at udforske Imatra på er fra Scandic Imatran Valtionhotelli – de fantastiske vandreruter til den billedskønne Vuoksi-flod begynder lige ved siden af hotellet!

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.