Vores hoteller i Bergen

Bergen er pakket med historie og traditioner og har formået at bevare den lille bys charme og atmosfære. I dag tilbyder byen en spændende blanding af natur og kultur med hovedattraktioner, som omfatter Bryggen hanseatisk værft, Fiskemarkedet, Fløibanen kabelbane, Fantoft stavkirke og et omgivende landskab med bjerge og fjorde, inklusive de smukke Hardangerfjord og Sognefjord.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Vis flere muligheder Bookingkode, eller Bonus Cheques eller Frinat Vis færre muligheder
Scandic Strand Bergen, facade
3.5 540 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Strand

Overnat i hjertet af Bergen, med kort afstand til byens attraktioner og en fantastisk udsigt over byen. Nyd en dejlig morgenmad med en skøn havudsigt.
Scandic Neptun, entrence, facade
3.5 702 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Neptun

Et hotel med populære restauranter og oplevelsespakker, foruden en central beliggenhed i Bergen inden for gåafstand af pladsen Torgallmenningen samt teatrene Ole Bull og Den Nationale Scene.
Scandic_Flesland_Airport_-_overview_facade_-above.jpg

Scandic Flesland Airport

Scandic Byparken, Bergen, entrance
3.5 721 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Byparken

Scandic Byparken ligger centralt i hjertet af det charmerende Bergen, tæt på busstationen, banegården og byens seværdigheder.
Scandic Ornen, facade, exterior
4.0 849 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Ørnen

Stort konferencehotel med en central beliggenhed. På 12. etage finder du vores fantastiske Roast Restaurant, Skybar og en flot udsigt.
Scandic Bergen City, exterior
3.0 565 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Bergen City

Bo centralt på Bergens største konferencehotel. Besøg populære seværdigheder, og nyd det rige kulturliv. Ideelt til forretningsrejser og møder.
Scandic Bergen Airport, exterior, facade
3.0 221 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Bergen Airport

Bo i nærheden af lufthavnen tæt på Bergen. Perfekt til møder og rejsende. Hyggeligt hotel med fleksible mødefaciliteter. Nyd relaxafdelingen og den lækre mad i restauranten.