Vores hoteller i Narvik

Narvik ligger smukt ved Ofotfjorden og byder på fantastisk, uberørt natur og vildmarksoplevelser. Fjorden er perfekt til fiskeri, og om vinteren frister skibakkerne - og giver en fantastisk udsigt over fjorde og fjeld. Andre aktiviteter i området består fx af vragdykning, cykling, og besøg til Polar Park, hvor du kan opleve bjørne, fjeldræve, los, ulv, jærv og elg. Gå ikke glip af nordlyset om vinteren, safari om sommeren, eller 5000 år gamle helleristninger, som du kan se her. Vores hotel ligger centralt i Narvik, og har en fantastisk udsigt.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.