Vores hoteller i Narvik

Narvik ligger ved Ofotfjorden og kan friste med fantastisk, uberørt natur og villmarksopplevelser. Fjorden er perfekt for fiske og om vinteren frister skibakkene - og gir en fantastisk utsikt over fjorder og fjell. Andre aktiviteter består av vrakdykking, sykling, og besøk til Polar Park, der du kan se brunbjørn, fjellrev, gaupe, ulv, jerv og elg. Gå ikke glipp av nordlyset om vinteren, safari om sommeren, eller 5000 år gamle helleristninger som du kan se her. Hotellet vårt ligger sentralt i Narvik, og har fantastisk utsikt.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.