Vores hotel i Molde

Molde er en gammel bosættelse, der opstod som en handelsstation i den sene middelalder. Byen ligger på Romsdalsfjordens nordlige kyst. Molde er berømt for panoramaudsigten over næsten 222 delvist sneklædte tinder og omtales som "Rosernes by" på grund af roserne, som blomstrer alle sommermånederne langt ind i efteråret. Området er perfekt til at opdage den fantastiske natur og de flotte udsigter. Gå ikke glip af den snoede Trollstigen eller vandfaldene Stigfossen og Mardalsfossen. Vores hotel i Molde ligger i byens centrum og tilbyder en fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.