Vores hotel i Hammerfest

Byen Hammerfest er en af de nordligste byer i verden. På grund af dens strategiske beliggenhed og fremragende havn har Hammerfest længe været en vigtig mellemstation for skibsfart, fiskeri og arktisk jagt. Hammerfest skrev sig ind i historiebøgerne i 1890, da Europas førte elektriske gadebelysning blev installeret i byen. Vores hotel i Hammerfest er et godt udgangspunkt til at tage færgen langs "Bygderuta" (landsbyruten) til en af naboøerne, eller tage "Sikksaksveien" (zigzagvejen) op til bjerget Salen og nyde den imponerende udsigt. Fra vores hotel i Hammerfest, kan du også tage på dybhavsfiskeri eller besøge det indfødte samerfolk. Vores hotel i Hammerfest er det perfekte overnatningssted, mens du udforsker denne smukke og nordlige destination.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.