hotel i Roskilde

Roskilde, der er kåret som Danmarks bedste handelsby i 2012, vil helt sikkert holde enhver besøgende beskæftiget. Byen er kendt for attraktioner som Roskilde Domkirke, Lejre Forsøgscenter og Vikingeskibsmuseet med dets velbevarede rester af vikingeskibe. I byens centrum er der masser af forretninger, restauranter og caféer. Hver sommer samler Roskilde Festival næsten 100.000 mennesker til en af Europas største musikbegivenheder. Som afslutning på en begivenhedsrig dag kan du slappe af på vores centralt beliggende hotel i Roskilde, Scandic Roskilde.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.