Vores hotel i Alta

Alta er en af de nordligste byer i Norge og den største by i Finnmark amt. Det er nemt at komme hertil, da lufthavnen ligger i nærheden. Byen og dens omgivelser byder på natur og aktiviteter i verdensklasse. Her kan du opleve nordlyset, midnatssolen, bjerge, rensdyr, samerkulturen og de UNESCO-beskyttede klippeudskæringer. Hvorfor ikke tage en tur op i bjergene om vinteren på ski eller tage med slæde trukket af rensdyr eller slædehunde. Vores hotel i Alta er det perfekte sted at udforske og opleve denne eksotiske og spændende destination.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.