Hotel Aarhus

Går turen til Danmarks andenstørste by og har du brug for hotel i Aarhus, tilbyder vi tre hoteller i byen. Hvad enten du er på udkig efter et centralt hotel i Aarhus eller et hotel lidt udenfor byen, har vi et, der passer til dig. Aarhus er bl.a. kendt for ARoS Kunstmuseum, det charmerende Latinerkvarter og Den Gamle By. Scandic Aarhus City og Scandic The Mayor ligger i hjertet af byen, og vores tredje hotel i Aarhus, Scandic Aarhus Vest ligger udenfor centrum og tilbyder fri parkering.

Aarhus - byen, du skal besøge!

Aarhus har attraktioner for alle

Besøg Danmarks andenstørste by, Aarhus, der er udnævnt som én af de byer i verden, der skal opleves af New York Times. Lad dig omslutte af byens vibrerende liv, den smukke natur og de mange attraktioner. I Den Gamle By bliver fortiden vækket til live - her kan du opleve, hvordan en dansk by så ud fra 17-1900-tallet. Skuespillere gør historien levende for besøgende, men du kan også selv prøve kræfter med fortidens håndværk. På kunstmuseet ARoS kan du opleve moderne kunst i verdensklasse, og det nye kulturhus Dokk1, er en arkitektonisk oplevelse i sig selv. Du må heller ikke gå glip af en runde i "Your Rainbow Panorama", der giver dig et kalejdoskopisk syn af Aarhus. Moesgaard Museum er ikke blot en arkitektonisk attraktion; her kan du også gå på opdagelse i evolutionen, og se, hvordan mennesket har udviklet sig og levet i bronzealderen, jernalderen og vikingetiden.
Selvom Aarhus er en storby, er der ikke langt til strand og skov, hvor du på smukkeste vis, kan følge med i årstidernes skifte.

Shop amok i Aarhus

I Latinerkvarteret, der er opkaldt efter den latinskole, der oprindeligt lå i området, finder du nogle af Aarhus' bedste shoppingmuligheder. I de gamle brostensbelagte gader, ligger store modehuse side om side med små, lokale designbutikker. Er du vild med shopping, er du nødt til at gå en tur ned af Strøget - gågaden i Aarhus, der samler et væld af butikker. Hvis du gerne vil have alt under ét tag, kan du besøge stormagasinerne Salling eller Magasin. De ligger begge i centrum af Aarhus og blot et stenkast fra Scandic Aarhus City og Scandic The Mayor - to af vores tre hoteller i Aarhus.

Fra industri til moderne arkitektur

Aarhus Havn er den største industrihavn i Danmark. Her har skibe siden 1845 hver dag lagt til kaj, og i sommerhalvåret kommer krydstogtskibe fra hele Verden til Aarhus Havn. Havnen er i dag også hjemsted for noget af Aarhus' flotteste arkitektur. Nyd synet af Lighthouse og Isbjerget, der forener beboelse i moderne, nordisk arkitektur. Besøg også kultur- og mediehuset Dokk1, en arkitektonisk perle, der huser Skandinaviens største, offentlige bibliotek. Om sommeren mødes aarhusianere på den populære bar "Strandbaren". Her kan du deltage i aktiviteter både til lands og til vand, men du kan også slænge dig i en liggestol og betragte havnens pulserende liv.

Lokale caféer og michelinrestauranter i verdensklasse

Aarhus byder på et væld af hyggelige caféer og lækre restauranter. Byen har bl.a. flere restauranter, der er belønnet med de berømte Michelinstjerner. Om sommeren må du ikke gå glip af et besøg på en af de mange caféer ved Aarhus Å. Her er der altid liv og glad stemning, og du finder alt fra smørrebrød til franske specialiteter. Når mørket falder på, kommer der gang i nattelivet ved åen, som er et populært mødested for de lokale. Er du på udkig efter en god bøf eller en lækker drink, anbefaler vi restaurant L'øst, som du finder på Scandic Aarhus City. Står der Michelin på menuen? Så husk at booke bord på restaurant GÄST - en intaliensk inspireret og Michelin-anbefalet restaurant på Og til feinschmeckerne  det ene af vores to hoteller i Aarhus.