Vores hoteller i Aarhus

Aarhus er Danmarks andenstørste by og er velegnet til både individuelt rejsende, par og familier. Byen er kendt for det nye kulturhus Dokk1, det historiske Latinerkvarter og attraktioner som Den Gamle By og ARoS Kunstmuseum. Under dit besøg i Aarhus kan du også lægge et smut forbi Aarhus’ største og ældste park, Botanisk Have. Hvis du har børn, er det oplagt at besøge Tivoli Friheden, som byder på mange timers sjov og ballade. Scandic tilbyder tre hoteller i Aarhus - alle ligger bekvemt og centralt og tæt på byens mange seværdigheder.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.