Vores hoteller i Gøteborg

Gøteborg er Sveriges andenstørste by og har en smuk beliggenhed på vestkysten med en betagende skærgård lige rundt om hjørnet. Byen tilbyder et bredt udvalg af seværdigheder. Du kan besøge forlystelsesparken Liseberg, tage på en tur ud i den smukke skærgård, slentre rundt i butiksgaderne eller gå en tur i en af de mange parker i Gøteborg, fx Slottskogen. Du kan vælge mellem syv forskellige Scandic-hoteller i Gøteborg, i byens centrum eller på den anden side af Göta Älv.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Vis flere muligheder Bookingkode, eller Bonus Cheques eller Frinat Vis færre muligheder

Gøteborg

Scandic Rubinen, Roof top bar
4.0 662 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Rubinen

Overnat på hotel lige midt i centrum. Få et dejligt måltid i Ruby Bar, og nyd økologiske drinks, mens du ser på Avenyns liv og røre.
Scandic-Crown-Room-Standard.jpg
3.5 700 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Crown

Det er nemt at nå hotellet, tæt på offentlig transport og shoppinggader. Mange fleksible faciliteter til møder og fritidsrum i relaxafdelingen.
Scandic-No25-Lobby.jpg
4.0 404 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic No 25

Et hjemligt hotel i centrum af Gøteborg. Tæt på hovedbanegården og inden for gåafstand af mange af Gøteborgs seværdigheder.
Facade and surrounding
3.5 877 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Europa

Overnat blot få skridt fra hovedbanegården, lige i hjertet af bystemningen og ved siden af shoppinggaderne.
Scandic Molndal, exterior facade
3.5 341 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Mölndal

Tæt, men ikke for tæt på byen. Her kan du slappe af i spaen eller nemt nå Svenska Mässan og Liseberg.
Restaurant
3.5 746 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Opalen

Bo tæt på al underholdningen. Liseberg, Universeum og Scandinavium ligger alle i gåafstand. Slut dagen af med lækker aftensmad og en varm jacuzzi.
Entrance
3.5 359 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Backadal

Overnat bekvemt langs motorvejen E6. Slap af på hotellet, eller tag en tur ind til Gøteborg centrum med alt dens underholdning og shopping.