Vores hotel i Visby

Den smukke ø Gotland er en af de mest populære sommerdestinationer i Sverige. Besøg f.eks. den idylliske by Visby, der er på verdensarvslisten. Vores hotel i Visby har en dejlig beliggenhed lige ved byens havn. Få minutter fra vores hotel, finder du bymidtens små gyder, der stammer fra middelalderen. Her er der stadig både små og store forretninger. Der er også masser af ting at foretage sig på Gotland. Du kan udforske sejlruterne til Farö, slappe af på en af de mange smukke strande eller nyd en kulturel aften i teateret. Kneippbyn på Gotland er et populært sted for familier. Kneippbyn er en forlystelsespark med masser af aktiviteter, et vandland og Lummelundagrottan, som tager dig 400 millioner år tilbage i tiden.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.