Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

I forsommeren 2019 åbner vi det første signaturhotel i Finland, med den bedste beliggenhed i Helsinki centrum. Marski by Scandic har en urban atmosfære med et finsk twist. Den fascinerende atmosfære og inspirerende service indbyder til at tilbringe din tid, helt som det passer dig.

Read more about Marski by Scandic

Marski forbinder sine gæster med den pulserende storby ved at repræsentere det kreative, åbensindede og innovative Helsinki. Det er let at føle sig godt tilpas og få en god nats søvn. Udvalget af værelser er alsidigt, og du kan vælge flere alternativer, fra luksuriøse suiter og værelser med sauna til værelser uden vinduer, hvor byens lyde ikke forstyrrer din søvn. En god nats søvn er vigtig for os, og derfor er sengene særligt behagelige, og vi har desuden et omfattende udvalg af puder.

Det er dog sjældent, du kommer til Marski for kun at sove. De mange events garanterer, at der altid sker noget på hotellet. Vores egen Livsstilsconcierge sørger for, at dit besøg er alt, du ønsker, det skal være – på vores hotel, i restauranterne og udenfor.

Vores hotels restauranter er designet til både gæster og lokale. Marskis legendariske bar er blandt eliten i Helsinki centrum. I restauranten kan du prøve finske klassikere med et internationalt strejf. Caféen, som ligger på gadeplan, frister de forbipasserende med duften af nyristet kaffe.

Hotellets eventfaciliteter er et forfriskende alternativ til byens andre tilbud. Udover at tilbyde traditionelle mødefaciliteter kan Marski også forvandles til det perfekte sted til workshops, co-creation-events og uforglemmelige kick-offs.

Hotellet har eget parkeringshus, fitnessrum og holdtræning uden ekstra beregning for vores hotelgæster.

Vores Livsstilsconcierge hjælper dig med at finde noget nyt og spændende at opdage blandt byens events og skjulte perler.

Hotellet åbner den 3. juni. Men allerede nu kan du booke værelser og dermed blive en af de første gæster, der checker ind!

Beliggenhed og kontaktinformation

Marski by Scandic Telefon

+358 9 68061

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Marski by Scandic Adresse

Mannerheimintie 10
Helsinki

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Marski by Scandic Conference

Marski tilbyder et indbydende miljø, hvor både virksomheder og andre kan finde inspiration og skabe nye idéer. Vores mødeservice og fleksible lokaler vil inspirere dig og sørge for, at din virksomhed skiller sig ud.

Book et mødelokale