Concierge

Bordbestillinger, billetter til operaen, en overraskelse til din kæreste? Vores concierge gør dit ophold hos os på Marski og i Helsinki endnu bedre.Lad os dele vores insider-tips med dig

Uanset om det er den perfekte anbefaling til en særlig aften, det nærmeste sted med ikonisk finsk design eller noget nyt, du aldrig har set før, står vores concierge-team klar til at hjælpe dig! Med deres store erfaring og kendskab til byen gør vores concierges dit ophold på Marski og i Helsinki til noget helt særligt.

Her er nogle af vores favoritter i Helsinki, men kom og få en snak med os!

  • Bydelene Eira og Katajanokka. Hvis du er interesseret i arkitektur eller bare kan lide smukke ting, bør du tage hertil. Her finder du små snoede gader med smukke bygninger i nationalromantisk stil fyldt med magiske detaljer. Du kan finde mange eksempler på den nationalromantiske byggestil i hele byen.
  • Kauniste shop. På den anden side af gaden over for Helsinki Domkirke finder du denne lille designbutik, der sælger smukke hverdagsting med moderne og nye print fra lokale designere. Du kan købe alt fra et viskestykke til et telefoncover eller stof, så du selv kan sy nogle flotte gardiner!
  • Sofiankatu. På Senatstorvet bør du holde øje med Sofiankatu. Det er en lille gade, som gemmer på noget interessant. Det er faktisk en “museumsgade”! Du vil se, at gaden er inddelt i tre faser, den russiske æra, den svenske æra og den moderne æra.

Kontakt vores concierge på concierge.marski@scandichotels.com eller via telefon +358 406204103