Coworking FAQ

Her finder du svarene på de mest stillede spørgsmål om coworking hos Scandic. Hvis du ikke kan finde det svar, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte et af vores hoteller.Hvilken type morgenmad får jeg?

Når du køber et coworking pas inklusiv morgenmad, får du adgang til vores lækre morgenmadsbuffet. Du kan vælge fra et stort udvalg af bl.a. brød, pålæg, yoghurt, æg og lokalt producerede madvarer.

Hvornår kan jeg spise morgenmad?

Åbningstider for morgenmaden kan variere fra hotel til hotel. Tjek det enkelte hotels Restaurant og bar side eller spørg i receptionen. 

Kan jeg arbejde på et hotel om morgenen og et andet om eftermiddagen og stadig bruge samme coworking pas?

Det kan du tro! Når du køber et coworking pas, får du adgang til alle vores 270 hoteller.

Hvordan køber jeg et coworking pas?

Du køber dit coworking pas på vores hoteller. Det gælder fra den dag du køber det.

Hvor stort er et drop-in mødelokale?

Mødelokalets størrelse kan variere. Vi har små mødelokaler med plads til 2 personer og større mødelokaler med plads til mange personer. Vi kan ikke garantere, hvilken størrelse mødelokale  du får hos os men vi gør vores allerbedste for at finde et lokale, der matcher dine behov.

Jeg skal overnatte hos jer. Skal jeg betale, hvis jeg sætter mig og arbejder i jeres lobby?

Vores overnattende gæster er altid velkomne til at sætte sig og arbejde i vores lobby uden beregning.

Jeg lejer et drop-in mødelokale. Er kaffe/te til mine gæster inkluderet?

Fordelene ved et coworking pas gælder kun for personen med passet. Derfor skal dine gæster enten betale for sine drikkevarer eller købe et coworking pas.

Kan jeg dele mit coworking pas med en anden?

Dit coworking pas er personligt og kan ikke deles med andre.

Det med småt
Et køb af et coworking pas kan ikke refunderes eller ombookes. Et coworking pas kan kun købes på vores hoteller. Dit pas gælder den dag, du ankommer. Coworking arbejdspladser kan ikke reserveres, men vi kan altid garantere dig en arbejdsplads. Hvis den arbejdsplads du ønsker er optaget, vil vores medarbejdere gøre alt for at hjælpe dig med at finde en alternativ arbejdsplads, som matcher dine behov. Din kvittering skal til enhver tid kunne fremvises som bevis for dit køb, når du benytter dig af vores coworking områder og af de fordele, som følger med. Dine 10% rabat i vores shop, restaurant og bar gælder alle dage på alle vores hoteller for op til 5 personer. Fri vand inkluderer ikke drikkevarer fra vores shop. Drop-in mødelokaler afhænger af tilgængelighed og kan maksimalt bookes i op til 3 timer.