mødelokaler i København

Leder du efter mødelokaler i København? Vi tilbyder 9 skønne Scandic hoteller fordelt over hele byen. Og i september 2018 kommer der et 10. hotel til, når vi slår dørene op for Scandic Kødbyen. Find os i hjertet af København og på de mest optimale beliggenheder ved byens største indfaldsveje. Uanset dit mødes formål og dine behov, har vi et mødehotel og et lokale, som passer perfekt til dig.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Det får du altid i vores mødelokaler i København

I København byder vi på et væld af moderne mødehoteller med hver sin stemning og unikke muligheder. Det betyder, at du i vores mødelokaler i København kan holde alt fra executive meetings til kursusrækker, dagsmøder og de helt store konferencer med komplekse behov. Fra intime møder og receptioner til generalforsamlinger, messer og produktlanceringer.

Uanset dine behov og dit mødes formål har vi mødelokaler i København, som passer perfekt til dig. På alle vores hoteller står vores professionelle Meeting Advisors klar til at rådgive dig, så du får det bedste møde og går herfra med de bedste resultater.  

  • Professionelle Meeting Advisors som rådgiver dig i alle mødets faser
  • Moderne AV-udstyr
  • Better Food - fleksible madløsninger med mening, smag og energi

Vores mødelokaler i København