Svanemærket

Scandic er Danmarks eneste svanemærkede hotelkæde, og det betyder at hvert eneste hotel kontinuerligt skal leve op til en række strenge krav indenfor f.eks. energiforbrug, vandforbrug, økologi og affaldssortering.nordens officielle miljømærkning

Svanemærket er en af verdens mest omfattende og skrappeste miljøcertificeringer, og formålet med mærket er at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion til forbrug. For at vores hoteloplevelse kan svanemærkes, skal vores service leve op til en lang række krav. Certificeringen stiller krav til f.eks. de råvarer og produkter der bliver brugt, hvordan disse transporteres, medarbejdernes arbejdskraft, men også til f.eks. affaldssortering, genbrug og medarbejdernes forståelse af bæredygtighed og hoteldrift.

Netop ved at se på hele produktets rejse og stille krav til alle dele af processerne, adskiller Svanemærket sig fra de fleste andre mærkningsordninger, der ofte kun ser på en enkelt del af rejsen. Mærket gør det nemt og enkelt at vælge blandt de miljømæssigt bedste produkter og serviceydelser, og det er det officielle miljømærke i hele Norden.