Book et møde

Gå-hjem-møde med Jacob Kragelund & Bent Isager-Nielsen

Oktober betyder efterår. Og efterår betyder Halloween og uhygge. Kom med til (u)hyggeligt gå-hjem-møde på Scandic Sydhavnen og Scandic Kolding, når journalist og TV-vært, Jacob Kragelund, sammen med tidligere drabschef, Bent Isager-Nielsen, tager os med ind i forbrydelsens verden. Hver især giver de to herrer et indblik i deres store arbejde med krimisager både på TV og hos politiet.

Kom til (u)hyggeligt foredrag i kolding og københavn

Efterårets gå-hjem-møde står i krimiens og forbrydelsens tegn. Vi byder nemlig på foredrag med to erfarne og kompetente herrer på netop dette felt og deres vigtige arbejde med både at opklare og dokumentere alvorlige forbrydelser. 

Scandic Kolding lægger lokaler til det spændende arrangement den 21. oktober, og den 28. oktober er det Scandic Sydhavnen som byder indenfor. 

Jacob Kragelund
Den dygtige journalist, tilrettelægger og TV-vært, Jacob Kragelund, står bag populære dokumentarprogrammer som fx 'Forsvundne danskere' og 'Drabet uden lig.' Til gå-hjem-mødet vil Jacob tage os med ind i dokumentarverdenen med et tankevækkende foredrag om det store arbejde bag skærmen, og om hvordan de gruvækkende historier bliver til. Jacob kombinerer sin fortællinger med forskellige TV-klip.

Bent Isager-Nielsen
Måske navnet lyder bekendt? Bent Isager-Nielsen er tidligere drabschef og efterforskningsleder hos Politiet. Med 44 års erfaring har Bent talrige opklaringer af alvorlige forbrydelser bag sig. Derudover har han nærstuderet seriemordere og voldtægtsforbrydere for at forstå motiverne bag deres handlinger. Bent tager os med ind i forbrydelsens verden og giver et indblik i det store arbejde, som en efterforskning består af.

Gå-hjem-møde på Scandic Kolding

Hvor: Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding

Hvornår: 21. oktober kl. 15-18

Gå-hjem-møde på Scandic Sydhavnen

Hvor: Scandic Sydhavnen, Sydhavns Plads 15, 2450 København SV

Hvornår: 28. oktober kl. 15-18

Bemærk

  • Arrangementerne er for nuværende og fremtidige firmakunder hos Scandic - det koster ikke noget at deltage.
  • Der er begrænset antal pladser til alle vores arrangementer.
  • Du er først tilmeldt, når du modtager en bekræftende mail fra Scandic.