Efterårsferie fra 739 kr.

Efteråret har gjort sit indtog i Danmark - snart bliver bladene gyldne og dagene kortere. Det er tid til en frisk gåtur i skoven, varm kakao og indendørs hygge. Book to nætter senest den 2. oktober og kom på efterårs getaway fra 739 kr. pr. nat.Træk stikket og tag på opdagelse i en del af landet, hvor du ikke kommer til daglig. Der er massevis af spændende efterårsaktiviteter i byerne, og i naturen indbyder de smukke efterårsfarver til en god vandre- eller cykeltur. 

I efterårsferien og i weekenderne i perioden 30. september til 13. november kan du overnatte på et af Scandics hoteller landet over til priser fra 739 kr. pr. nat, når du bor hos os min. to nætter. Book dit ophold senest 2. oktober.

Hvad er inkluderet?

- En overnatning for to personer i et delt dobbeltværelse (Book min. 2 nætter)

- Lækker morgenmad med økologiske produkter og fair trade kaffe

FIND DIT HOTEL HER

Det med småt
Tilbuddet gælder for ophold på min. to nætter, alle dage i uge 42 og weekenderne i perioden 30. september til 13. november 2022. Skal bookes senest 2. oktober 2022. Gælder alle Scandic hoteller i Danmark, bortset fra Scandic The Reef og Scandic Odense. Tilbuddet afhænger af tilgængelighed til et begrænset antal værelser og kan ikke kombineres med andre tilbud. Reservationer kan ikke ombookes, refunderes eller annulleres. Morgenmad er inkluderet.