20% rabat på ophold til FDM

Når du er medlem af FDM er der rabatter at hente hos Scandic. Som medlem af FDM kan du med fordel booke din og familiens næste hotelovernatning på Scandic i weekender eller ferier i efteråret og få 20% rabat. Vælg mellem alle vores hoteller i Danmark. Husk, at morgenmaden er inkluderet i prisen og børn bor for 0 kr.

20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af FDM

Partnertilbud 20%Trænger I til at komme lidt væk og ikke tænke på madlavning og rengøring i efteråret? Forkæl din familie, partner eller venner et dejligt hotelophold i Danmark i den smukke løvfaldstid. Vi lover at lave jeres morgenmad og ryde op efter jer. Som medlem af FDM får du 20% rabat på vores hoteller i Danmark. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Priseksempler

*alle priser er pr. person i delt, standard dobbeltværelse.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2019
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag og i udvalgte ferieperioder

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden FDM

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag - søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Husk at fremvise dit FDM medlemskort. Tilbuddet gælder indtil 31. december.
Bookingvilkår