Fordele til dig som medlem af FDM

Når du er medlem af FDM er der rabatter at hente hos Scandic. Som medlem af FDM kan du med fordel booke din og familiens næste hotelovernatning på Scandic i weekender eller ferier og få 20% rabat. Vælg mellem alle vores hoteller i Danmark. Husk, at morgenmaden er inkluderet i prisen og børn bor for 0 kr.

20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af FDM

Fordel til medlemmer af FDM | Partnertilbud | Scandic HotelsTrænger I til at komme lidt væk og ikke tænke på madlavning og rengøring? Forkæl din familie, partner eller venner et dejligt hotelophold i Danmark. Vi lover at lave jeres morgenmad og ryde op efter jer. Som medlem af FDM får du 20% rabat på vores hoteller i Danmark. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Priseksempler

*alle priser er pr. person i delt, standard dobbeltværelse.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2017
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag og i udvalgte ferieperioder

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden FDM

Det med småt!
Book online helt op til ankomstdagen. Du kan ændre eller annullere din reservation frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Husk at vise dit FDM medlemskort ved check ind. Betalingen sker i forbindelse med opholdet. Vores priser afhænger af hotellets beliggenhed og ledig kapacitet. For at opnå rabatten skal du booke dit ophold her på vores website.
Bookingvilkår