20% rabat på ophold til FDM

Når du er medlem af FDM, er der rabatter at hente hos Scandic. Som medlem af FDM kan du med fordel booke din og familiens næste hotelovernatning på Scandic i weekender eller ferier og få 20% rabat. Nyd fx vinterferien på et af vores hoteller i København og oplev samtidig 'Vinter i Tivoli'. Husk, at morgenmaden er inkluderet i prisen og børn bor for 0 kr.

20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af FDM

Partnertilbud 20%Trænger I til at komme lidt væk og ikke tænke på madlavning og rengøring i denne mørke vintertid? Forkæl din kæreste eller familien med et afslappende hotelophold, hvor I blot skal koncentrere jer om at være sammen. Check ind på et af vores mange hoteller i København og oplev alt det bedste, hovedstaden har at byde på. Eller hvorfor ikke overraske børnene med en tur i Tivoli, som i år slår dørene op til 'Vinter i Tivoli' med betagende vinterlandskab, glade snemænd og smukke lys? Som medlem af FDM får du 20% rabat på vores hoteller i Danmark. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2019
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag og i udvalgte ferieperioder

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden FDM

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag - søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Husk at fremvise dit FDM medlemskort. Tilbuddet gælder indtil 31. december.
Bookingvilkår