20% rabat til HK

Det kan godt betale sig at være medlem af HK - så får du nemlig rabat på dit hotelophold hos Scandic. Som medlem af HK kan du med fordel booke din og familiens næste hotelovernatning på Scandic i weekender eller ferier. Vælg mellem alle vores hoteller i Danmark og spar 20% på opholdet.

20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af HK

Partnertilbud 20%Er det tid til at nyde lidt ekstra kvalitetstid med dem, du holder af? Slip for at tænke på oprydning og morgenmad - den klarer vi! Forkæl din kæreste, venner eller familie med et hotelophold i Danmark. Som medlem af HK får du 20% rabat på alle vores hoteller i Danmark fra torsdag - søndag samt i udvalgte ferieperioder.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2019
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag og i udvalgte ferieperioder

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden HKW

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag til søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Husk at fremvise dit HK medlemskort. Tilbuddet gælder indtil 31. december.
Bookingvilkår