20% rabat til HK

Det kan godt betale sig at være medlem af HK - så får du nemlig rabat på dit hotelophold hos Scandic. Spar 20% fra torsdag - søndag, på helligdage og i udvalgte ferieperioder - vælg mellem alle vores 28 hoteller i Danmark.20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af HK

Er det tid til at nyde lidt ekstra kvalitetstid med dem, du holder af? Slip for at tænke på oprydning og morgenmad - den klarer vi! Forkæl din kæreste, ven eller familie med et hotelophold i Danmark. Som medlem af HK får du 20% rabat på alle vores hoteller i Danmark fra torsdag - søndag, på helligdage samt i udvalgte ferieperioder. Prisen er altid afhængig af tilgængelighed.

City-break med lækker mad  
Oplev hyggelige Aarhus hos Scandic The Mayor, og spis på anmelderroste Restaurant Gäst. Eller oplev det hippe Vesterbro i København på det helt nye Scandic Kødbyen. Her venter de møreste bøffer og de saftigste druer på MØR Restaurant & Bar.
Romantisk get-away  
Er det ved at være tid til en romantisk get-away? Hos Scandic Webers kan I nyde hinandens selskab i moderne omgivelser og opleve smukke København. Eller kom helt ned i gear med et afslappet ophold på vores historiske herregård Scandic Bygholm Park.
Børnene med på tur  
Nyd en hyggelig stund med familien hos os. Et væld af oplevelser venter for børn og barnlige sjæle hos både Scandic Silkeborg og Scandic Sønderborg. Her kan i glæde jer til smuk natur eller hoppe i hotellernes indendørs pool.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag, på helligdage og i udvalgte ferieperioder.
  • Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden HKW

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag til søndag, på helligdage og i udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger af ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Husk at fremvise dit HK medlemskort.
Bookingvilkår