Fordele for dig som HK medlem

Det kan godt betale sig at være medlem af HK - så får du nemlig rabat på dit hotelophold hos Scandic. Som medlem af HK kan du med fordel booke din og familiens næste hotelovernatning på Scandic i weekender eller ferier. Vælg mellem alle vores hoteller i Danmark og spar 20% på opholdet.

20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af HK

Fordele til medlemmer af HK | Partnertilbud | Scandic HotelsEr det tid til at nyde lidt ekstra kvalitetstid med dem, du holder af? Slip for at tænke på oprydning og morgenmad - den klarer vi! Forkæl din kæreste, venner eller familie med et hotelophold i Danmark. Som medlem af HK får du 20% rabat på alle vores hoteller i Danmark fra torsdag - søndag samt i udvalgte ferieperioder.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Priseksempler

*alle priser er pr. person i delt, standard dobbeltværelse.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2017
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag og i udvalgte ferieperioder

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden HKW

Det med småt!
Book online helt op til ankomstdagen. Du kan ændre eller annullere din reservation frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Husk at vise dit HK medlemskort ved check ind. Betalingen sker i forbindelse med opholdet. Vores priser afhænger af hotellets beliggenhed og ledig kapacitet. For at opnå rabatten skal du booke dit ophold her på vores website.
Bookingvilkår