Fordele til dig som medlem af IKEA Family

Er du medlem af IKEA Family er der gode rabatter at hente hos Scandic. Som medlem af IKEA FAMILY kan du med fordel booke din og familiens næste hotelovernatning på Scandic i weekender eller ferier og få 20% rabat. Vælg mellem alle vores hoteller i Danmark. Husk at morgenmaden er inkluderet i opholdet og børn under 13 år bor for 0 kr.

20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af IKEA Family

Fordele til medlemmer af Ikea Family | Partnertilbud | Scandic HotelsHar du lyst til en weekend i København, Aarhus eller en af vores mange andre destinationer i Danmark? Som medlem af IKEA Family får du 20% rabat på vores 23 hoteller i Danmark. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet og børn under 13 år bor for 0 kr. på forældrenes værelse.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Priseksempler

*alle priser er pr. person i delt, standard dobbeltværelse.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2017
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag og i udvalgte ferieperioder

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden FAM

Det med småt!
Book online helt op til ankomstdagen. Du kan ændre eller annullere din reservation frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Husk at vise dit IKEA Family medlemskort ved check ind. Betalingen sker i forbindelse med opholdet. Vores priser afhænger af hotellets beliggenhed og ledig kapacitet. For at opnå rabatten skal du booke dit ophold her på vores website.
Bookingvilkår