Jul i Frederikshavn

Oplev julestemningen i Frederikshavn med et ophold på Scandic The Reef inklusiv adgang til tropisk badelad, 3-retters middag, morgenmad samt et juletræ til at bringe med hjem ved afrejse.juleSTEmning på scandic the reef i frederikshavn

Juletiden er noget helt særligt. Oplev julestemningen i vores tropiske badeland med et særligt juleophold på Scandic The Reef i Frederikshavn.

Når du ankommer med familien, kan I hoppe direkte i badelandet efter check ind. Glem julens stress og bekymringer for en stund, og drøm dig til sol og varme. Og selvom vejret byder på kulde udenfor, kan du roligt sætte dig til rette med en eksotisk drink i hånden, og lade din krop blive varmet op af badelandets lufttemperatur på 32 grader. 

Når I er færdige med at plaske rundt i vores tropiske paradis og sulten melder sig, serverer vi en skøn 3-rettters middag i restaurant Calypso. Hotellet og restauranten er pyntet med det fineste julepynt, som giver en magisk julestemning.

Efter en begivenhedsrig dag kan I gå til ro med en god nats søvn på et af vores hyggelige værelser og vågne op til en lækker morgenmadsbuffet.

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

  • 2 overnatninger i en valgfri værelseskategori
  • 3-retters middag på ankomstdagen (eksl. drikkevarer)
  • Adgang til badelandet både på ankomst- og afrejsedato
  • Skøn morgenmadsbuffet
  • Et mellemstort juletræ, indpakket og klar til at bringe med hjem ved afrejse

VIGTIGT! Betaling for middag for børn til og med 5 år sovende i voksnes seng er ikke inkluderet i prisen. Inkluderer din booking børn på 3-5 år sovende i de voksnes seng, vil du blive opkrævet 149 DKK per barn ved ankomst til hotellet. Børn under 3 år spiser gratis.

Hvornår kan jeg booke og benytte tilbuddet?

  • Tilbuddet gælder for ophold i perioden fra 10. november til 23. december
  • Tilbuddet kan senest bookes den 23 december 
  • Bemærk, tilbuddet kan ikke benyttes i perioden 28. november til 12. december 

Hvordan booker jeg tilbuddet? 

Book tilbuddet via vores website eller app ved at søge på Scandic The Reef med ankomstdato i den pågældende opholdperiode - husk at vælge 2 sammenhængende dage. Du kan også booke direkte med hotellet eller vores call center. 

Det med småt
Din booking kan ikke ændres, annulleres eller refunderes. Kreditkort opkræves beløbet på reservationstidspunketet. Betaling for mad og/eller drikkevarer, der ikke er inkluderet i pakken, betales direkte ved køb. Middag for børn, som bor i forældres seng, opkræves på hotellet. Book pakken frem til 23. december 2023. Bemærk, tilbuddet gælder ikke i perioden 28. november til 12. december. Pakken kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Normale loyalitetspoint pr. nat gælder. Morgenmad er inkluderet. Inklusive moms.
Bookingvilkår