Juleaften på Scandic The Reef

Skru op for julestemningen i Frederikshavn og nyd en traditionel, dansk julemiddag. Inkluderet i opholdet er morgenmad og adgang til badelandet på Scandic The Reef i Frederikshavn.fejr juleaften på scandic the reef i frederikshavn

Julen er ovre os, før vi får set os om! Gør den festlige højtid endnu mere speciel ved at fejre den på Scandic The Reef i Frederikshavn.

Check ind kl. 15.00 og hop direkte i det tropiske badeland! Skyl juletravlheden af dig og kobl af til lyden af svajende palmer og bølgeskvulp. Med en lufttemperatur på 30 grader vil kulden snart forlade din vintertrætte krop og give dig ny energi til den stemningsfulde højtid.

Efter et par timer i det tropiske paradis venter der en traditionel, dansk julemiddag i restaurant Calypso. Vi har pyntet hotellet og restauranten op med det fineste julepynt, så du rigtigt kan komme i julestemning.

Slut aftenen af med en god nats søvn på et af vores hyggelige værelser og vågn op til en skøn morgenmadsbuffet.

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

VIGTIGT! Betaling for julemiddag for børn til og med 5 år sovende i voksnes seng er ikke inkluderet i prisen. Inkluderer din booking børn på 3-5 år sovende i de voksnes seng, vil du blive opkrævet 249 DKK per barn ved ankomst til hotellet. Børn under 3 år spiser gratis.

Eftermiddag:

  • Gløgg og æbleskiver

3-retters julemiddag:

  • Forret: Røget færøsk laks med peberrodscreme, urter og hjemmebagt valnøddebrød
  • Hovedret: Frit valg mellem klassisk andesteg eller flæskesteg. Hertil serveres rødkål, brunede kartofler, hvide kartofler, franske kartofler, asier og brun sovs
  • Dessert: Risalamande med lun kirsebærsauce
  • Julegodter og knas


OBS: Betaling for mad og/eller drikkevarer, der ikke er inkluderet i pakken, betales direkte ved køb.

Hvornår kan jeg booke og benytte tilbuddet?

  • Tilbuddet er gældende fra 24. december 2023 til 25. december 2023
  • Tilbuddet kan bookes til og med 20. december 2023 eller så længe, der er ledig kapacitet
  • Ønsker du at booke mere end én nat i forbindelse med juleopholdet, må dette foretages som en separat booking, da julepakken kun er gældende for 24. december 2023

Hvordan booker jeg tilbuddet? 

Book tilbuddet ved at søge på Scandic The Reef med ankomstdato til 24. december 2023 og afrejsedato 25. december 2023. OBS: Dette tilbud er fuldt booket. 

Det med småt
Din booking kan ikke ændres, annulleres eller tilbagebetales. Kreditkort opkræves beløbet på reservationstidspunktet. Betaling for mad og/eller drikkevarer, der ikke er inkluderet i pakken, betales direkte ved køb. Tillægsprisen for børn fra 3 år til og med 5 år betales ved check ind. Book pakken frem til 20. december 2023, eller så længe der er ledig kapacitet, da pakken gælder et begrænset antal værelser. Pakken kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Scandic Friends får ikke 10% rabat på maden og vouchere kan heller ikke benyttes under festmiddagen. Booker du flere overnatninger ifm. opholdet, så bemærk da venligst, at julepakken kun gælder den 24. december 2023.
Bookingvilkår