Romantisk weekend

Sæt hverdagen på standby og forkæl den, der står dit hjerte nærmest. Nyd en romantisk weekend på den charmerende herregård, Scandic Bygholm Park. Vi sørger for lækker middag og morgenmad, så I kan koncentrere jer om at nyde hinanden.Romantisk weekendophold | Scandic Hotels

Nyd en Romantisk weekend med middag

Med en romantisk weekend på Scandic Bygholm Park får du en ægte herregårdsoplevelse. Uanset hvor på hotellet du befinder dig, mærker du den helt særlige stemning, der er så unikt for stedet. Hotellet har fået navn efter den smukke og idylliske park, der omgiver stedet. Går I en tur igennem parken, kommer I til Horsens centrum, hvor der venter både shopping, kultur og historie. Efter en dag fyldt med oplevelser forkæler vi jer og jeres smagsløg med en lækker middag i vores romantiske restaurant.

Hvad er inkluderet i romantisk weekend?

  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet fyldt med økologi og lækkerier

Hvordan booker jeg romantisk weekend?

  • Book dit weekendophold på Scandics website
  • Fra-priser er baseret på ankomst fredag eller lørdag

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Du kan benytte dig af opholdet lørdag og søndag

Det med småt
Fra-priser er baseret på et ophold for to personer med ankomst fredag eller lørdag. Booking af dit ophold kan senest ske dagen før ankomst. Vælger du opholdet til vores SAVE-pris, kan opholdet ikke ændres eller afbestilles. Morgenbuffet er inkluderet i opholdet. Vær opmærksom på, at ikke alle hoteller har åbent på helligdage.
Bookingvilkår