Romantisk weekend

Sæt hverdagen på standby og forkæl den, der står dit hjerte nærmest. Nyd en romantisk weekend på den charmerende herregård, Scandic Bygholm Park. Vi sørger for lækker middag og morgenmad, så I kan koncentrere jer om at nyde hinanden.

Romantisk weekendophold | Scandic Hotels

Nyd en Romantisk weekend med middag

Med en romantisk weekend på Scandic Bygholm Park får du en ægte herregårdsoplevelse. Uanset hvor på hotellet du befinder dig, mærker du den helt særlige stemning, der er så unikt for stedet. Hotellet har fået navn efter den smukke og idylliske park, der omgiver stedet. Går I en tur igennem parken, kommer I til Horsens centrum, hvor der venter både shopping, kultur og historie. Efter en dag fyldt med oplevelser forkæler vi jer og jeres smagsløg med en lækker middag i vores romantiske restaurant.

Hvad er inkluderet i romantisk weekend?

  • 2-retters middag baseret på sæsonens bedste råvarer (kokkens valg)
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet fyldt med økologi og lækkerier

Hvordan booker jeg romantisk weekend?

Book en romantisk weekend med middag på Scandic Bygholm Park online.

  • Indtast hotellets navn og ønsket dato i bookingmodulet øverst på siden 
  • Se værelse og book "Ophold inkl. middag og morgenmad"

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 30. december 2020
  • Du kan benytte dig af opholdet fredag, lørdag og søndag

Det med småt
Pakken gælder et begrænset antal værelser. Gælder for 2 personer. Pakken kan ikke kombineres med andre rabatter/aftaler. Booking af dit ophold kan senest ske dagen før ankomst. Den 2-retters menu gælder alle aftener i dit ophold for voksne, for børn under 13 år afregnes maden til normalpris fra vores menukort. Drikkevarer er ikke inkluderet. Vi garanterer plads i restauranten, og bordet er som udgangspunkt reserveret til kl. 19.00, men kan naturligvis ændres efter ønske. Betaling sker i forbindelse med opholdet. Bookinger kan ændres eller annulleres indtil kl. 18.00 på ankomstdagen. Morgenbuffet er inkluderet.
Bookingvilkår