Studieværelse

Er du, eller en du kender, på jagt efter en studiebolig? Vi tilbyder nu 30 dages leje af studieværelse inkl. morgenmad og rengøring i alle større universitetsbyer i Norden.bo trygt og komfortabelt

Et studieværelse på Scandic er et trygt og komfortabelt sted at bo, imens du leder efter en mere permament bolig. Vi sikrer, at du får en god start på dagen med vores store morgenmadsbuffet, og holder dit værelse rent, så du kan bruge energien på dit studie.

Studieværelse inkl. morgenmad fra 6.480 kr. per måned

Vi har et begrænset antal værelser tilgængelige på udvalgte hoteller i Danmark, så vent ikke for længe, hvis du vil sikre dig et værelse til studenterpris! Vi glæder os til at se dig.

I Danmark kan du vælge i mellem følgende hoteller:

Sådan fungerer det:

  • Du kan booke et værelse for 30 nætter ad gangen og op til i alt 120 nætter. 
  • Hver 30-dages booking er en separat reservation, som må forudbetales. Den kan ikke ændres eller afbestilles. 
  • Hvis du ønsker at bo hos os i 60 dage, laver du 2 reservationer á 30 nætter, i 90 dage er det 3 reservationer og i 120 dage er det 4 reservationer.  
  • Vær sikker på, at du vælger præcis 30 nætter, da prisen ellers ikke kommer frem. 
  • Der kan bo én eller to personer på værelset. Prisen starter fra 6.480 kr per måned.
  • Værelset kan kun bookes via Scandics hjemmeside.

Hvad er inkluderet?

Hvordan bestiller jeg?

Du behøver ingen bookingkode, bare vælg din destination med 30 nætters opholdsperiode per reservation. Når du søger, kan du straks se, om der er tilgængelige studieværelser.

Det med småt
Tilbuddet gælder fra 15. august 2021 og frem til d. 30. juni 2022 og gælder kun for studerende. Gyldigt studiekort skal fremvises - er I to personer, skal begge vise gyldigt studiekort. Du skal være fyldt 18 år. Prisen er afhængig af tilgængelighed. Reservationen kan ikke refunderes eller ændres/afbestilles. Vi trækker beløbet på dit kredit/debit-kort straks ved booking. Moms er inkluderet. Scandic Friends optjener ikke point på opholdet. Selvom vi ikke forventer, at det vil ske, forbeholder vi os retten til at afslutte eller flytte opholdet med 7 dages varsel.