Hold styr på omkostningerne med Scandic Corporate Cheques

Scandic Corporate Cheques en rigtig smart løsning for dig, der ikke bor så tit hos os. Vi giver dig og din virksomhed en god, fast værelsespris på 10 forudbetalte overnatninger.Fordele ved Corporate Cheques

  • De er enkle at bruge
  • Du opnår en god pris ved en lille investering
  • Du kan budgettere dine hotelomkostninger fra starten af året
  • Corporate Cheque-hæftet kan bruges af flere mennesker
  • Dine Corporate Cheques er gyldige alle ugens dage
  • Som medlem af Scandic Friends får du alle dine fordele og optjener point som sædvanligt
  • Du får en dejlig stor morgenbuffet, fri WiFi, fri adgang til moderne fitnessrum og alle de andre sædvanlige Scandic-fordele.

Værd at vide om Corporate Cheque

Hver Corporate Cheque-voucher er gyldig til en overnatning i et enkeltværelse og er inklusive morgenbuffet. Der skal betales et tillæg på nogle hoteller, men du vil stadig opleve, at du gør en god handel. Et hæfte med 10 Corporate Cheques koster kr. 9.950,-. Bemærk, at der kan forekomme perioder med kongresser og andre store begivenheder, hvor Corporate Cheques ikke kan benyttes.

Hvordan bestiller jeg Corporate Cheques?

Det er nemt at bestille og betale med betalingskort. Herefter modtager du en en PDF-fil i en separat e-mail.

Bemærk venligst at Corporate Cheques kun kan bestilles af personer, der bor i de nordiske lande (Sverige, Norge, Danmark eller Finland). Dog kan Corporate Cheques bruges til alle Scandic hoteller.

Hvis du har en Corporate Cheque i papirformat, skal du klikke på "Bestil med Bonus Cheque". Din Bonus Cheque i papirformat vil være gyldig til ophold indtil den 31. december 2024. Men Bonus Cheque sælges ikke længere efter den 6. maj 2024. Vores nye produkt hedder Corporate Cheque og er digitalt, men med samme vilkår og betingelser som Bonus Cheque.