Miljørapport

Som den eneste hotelkæde har vi hos Scandic udviklet en rapport specifikt rettet mod erhvervsmarkedet. I denne rapport får du et overblik over din virksomheds miljøaftryk, når du er ude at rejse.I Scandic tror vi på, at hvert et skridt tæller, når vi skal nå nogle ambitiøse mål. Vi har en lang historik med at drive bæredygtighedsinitiativer i hotelbranchen. Som den største hotelkæde i Norden - med mere end 10.000 team members og over 10 millioner gæster og 4 millioner møder om året - har vi en god mulighed for både at drive forandring og inspirere til forandring i stor skala for en bedre og mere bæredygtig fremtid.

HVAD INDEHOLDER RAPPORTEN

Scandic tilbyder denne rapport på årsbasis, som viser miljøaftryk inden for:

  • Vandforbrug - for ikke at bruge mere vand end nødvendigt, har vi i Scandic implementeret en række tiltag. Vi har indført "turn off the tap", hvor vi opfordrer vores gæster til at slukke for vandet, når de børster tænder, for eksempel energibesparende bruserhoveder, håndvaske med sensorstyring og vi bruger vores egne vandflasker til vand. Dette sparer miljøet for transport af vandflasker.
  • Madspild - arbejdet med at reducere madspild har ligget vores hjerte nært hos Scandic i mange år. Vi har nået vores mål om at reducere madspild med 20 procent.
  • CO2 - vores mål er at blive den hotelkæde med den laveste CO2-udledning.

For at modtage denne rapport, send en e-mail til leads.denmark@scandichotels.com. Husk at oplyse dit kundenummer/bestillingsnummer.