Den fynske landsby

Gå på opdagelse i Den Fynske Landsby - et frilandsmuseum, der er bygget som en fynsk landsby, som den kunne have set ud i 1800-tallet. Museet består af gårde og huse, der alle har stået rundt omkring på Fyn og øerne.Træd ind i fortiden i Den Fynske Landsby

I Den Fynske Landsby vækker skuespillere fortiden til live, og du kan opleve det på helt nært hold. Bo blot 5 km. fra en af Danmarks mest idylliske oplevelser, og check ind hos os på Scandic Odense. Ankommer du i bil, tilbyder vi fri parkering foran hotellet.

Livet i den fynske landsby

I den fine stue sidder uldkonen med sin rok, og i køkkenet har madmor travlt med at gøre middagsmaden færdig. Imidlertid arbejder karlen med sine mange redskaber i huggehuset - sådan kunne hverdagen se ud i en fynsk landsby i 1800-tallet. 

Du får et autentisk indtryk af livet i en fynsk landsby på H. C. Andersens tid, når du besøger frilandsmuseet Den Fynske Landsby. Her er fine bindingsværkshuse med de flotteste, blomstrende haver, gadekær og bygaden. Og fordi museet gør en dyd ud af at følge historiske betegnelser i alle aktiviteter, bruger man 1800-tallets materialer og metoder, når huse og bygninger skal vedligeholdes

Nyd roen imellem bygningerne eller i staldene og på engene, hvor dyrene går året rundt. Mange af aktiveterne, som du kan opleve i Den Fynske Landsby, følger årets gang, så ligegyldigt hvornår du besøger museet, vil du opleve noget nyt.

Museet har åben fra forår til efterår, og særligt i ferieperioderne er der meget at opleve i Den Fysnke Landsby.