Mols Bjerge

Den smukke Nationalpark Mols Bjerge er fyldt med storslået natur og spændende attraktioner.Nationalpark Mols Bjerge

Naturen i Mols Bjerge er skabt helt tilbage i istiden og er sidenhen formet af de mennesker, der har boet der. I dag byder området på smuk skov og et idyllisk bakket landskab. Udover den særlige natur, rummer Nationalpark Mols Bjerge også en stor del naturhistorie, og du kan tage på mange spændende udflugter i området. Her får du vores bud på, hvad du skal opleve i Naturpark Mols Bjerge.

Kalø Slotsruin

For enden af en dæmning på godt og vel en halv kilometer ligger den gamle Kalø Slotsruin. Vejen ud til slotsruinen stammer tilbage fra Middelalderen og blev anlagt samtidigt med opførslen af slotte. Kalø Slotsruin ligger ud til Kalø Vig omgivet af naturskønne bakker og området ved Mols Berge.

Trehøje

Ved Trehøje i Naturpark Mols Bjerge får du en fantastisk panoramaudsigt fra Aarhus til Ebeltoft og kik til Kalø, Begtrup, Knebel og Ebeltoft vige.

Ebeltoft

Med sin gamle bydel er Ebeltoft også en del af Nationalpark Mols Bjerge. Byen oser af nostalgi med historiske bindingsværkhuse, middeladerlige gader med toppede brosten og hyggelige caféer, restauranter og butikker. Torvet i byen er hjertet af Ebeltoft, hvor Det Gamle Rådhus stadig står som en stemningsfyldt del af byen. Udover sin atmosfære har Ebeltoft også en håndfuld spændende attraktioner at byde på. Oplev fx Fregatten Jylland eller Glasmuseet Ebeltoft.