Kom tæt på dyrene i Nordjylland

I Nordjylland ligger der et væld af oplevelser og venter på dig, hvis du gerne vil komme tæt på dyrenes verden. Hvad enten du vil opleve dyrene til havs, på land eller i luften, så er mulighederne her.Bangsbo Dyrehave

Vil du håndfodre kronvildt? I Bangsbo Dyrehave, kan du opleve ca. 40 fritgående rådyr og kronhjorte i deres naturlige omgivelser. I løbet af efteråret genlyder skoven af brunstbrøl, når hjortene gør sig klar til at forøge bestanden, og kommer du i løbet af foråret kan du være heldig at få et glimt af de små plyssede kid.

Bangsbo Dyrehave | Oplev dyrene i Nordjylland | Scandic Hotels

Ørnereservatet Eagle World

Kun en halv times kørsel fra Frederikshavn ligger ørnereservatet Eagle World i Bindslev. Her kan du opleve himmelrummets konger - ørnene. Flere gange om ugen åbner reservatet op for offentligheden, og her kan du opleve de garvede falkonerer demonstrere rovfuglenes kunnen i en fængslende forevisning, hvor du kan blive klogere på fuglenes fascinerende liv over skyerne.

Eagle World | Oplev dyrene i Nordjylland | Scandic Hotels

Nordsøen Oceanarium

Kom under overfladen og dyk ned i havets dybe hemmeligheder i Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Læg vejen forbi Revet, havets storby, hvor det myldrer med liv. Mød bl.a. taskekrabben, muslinger, søpindsvin og et hav af krebsdyr, der lever side om side på Doggerbanken - en undersøisk ørken fra Istiden. I sælkolonien lever gråsælerne og de spættede sæler, og her kan du få masser af tid til at gå med at kigge på sælernes leg. Men husk på, sælerne er meget nysgerrige dyr, så vær forberedt på selv at blive udforsket.

Oceanarium | Oplev dyrene i Nordjylland | Scandic Hotels

Aalborg Zoo

Aalborg Zoo er den næststørste zoologisk have i Danmark og den mest populære attraktion i Aalborg. Her er oplevelser for alle aldre. I haven kan du møde ca. 1.500 dyr fra hele verden, som trives i anlæg, der minder så meget som muligt om dyrenes naturlige leveområder. Du kan bl.a. nyde synet af de prægtige brunbjørne, de legesyge søløver og de langsomme dovendyr.

Aalborg Zoo | Oplev dyrene i Nordjylland | Scandic Hotels