Sandormen i Skagen

Siden slutningen af 1940'erne har en helt særlig orm i Skagen bevæget sig helt ud til spidsen af Danmark - lige dér, hvor to have møder hinanden. Dengang brugte man det særlige køretøj til at hente byggematerialer. Men snart så man idéen i også at køre gæster ud til Grenen. Sandormen er i dag det eneste transportmiddel, som kører helt herud.Tag med sandormen og se to have mødes

På Jyllands nordligste spids, Grenen, kan I stå med et ben i to have på én gang. Her mødes Kattegat og Skagerak, og det er endedestinationen for Sandormens rute. 

Skagens hvide sandstrande og imponerende natur

Grenen er omgivet af fine badestrande på begge sider. Den østlige side er særdeles børnevenlig, mens den vestlige side, med sit dybe vand og stærke strømme, er en smule mere udfordrende.

Kombination af sand, vand og det imponerende lys har gjort Grenen til et af landets mest populære udflugtsmål med over 1 mio. besøgende gæster hvert år, og undervejs på turen hører I en masse om kystlinjens forandring og naturens mangfoldigheder. Sandormen har ingen fast køreplan, men afgår jævnligt fra Grenens parkeringsplads.