Restaurant, Scandic Olympic
Restaurant, Scandic Olympic Scandic Olympic, restaurant

Scandic Olympic

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Vores hyggelige restaurant på Scandic Olympic har plads op til 100 gæster og er indrettet i en klassisk skandinavisk stil. Gå ikke glip af vores store Angus buffet hver fredag og lørdag.

Restaurantbooking

+45 75181188

Restauranten har lyse farver, elegante grå nuancer og røde møbler, hvilket skaber den perfekte ramme, hvad enten du skal nyde en veltilberedt middag eller blot vil have en drink i baren. Her føler du dig hjemme, når du er hjemmefra. 

Forkæl dig selv med dansk fritgående Angus kød - kun 189 kr.

Hver fredag og lørdag fra kl. 18.00 kan du spise dig mæt i mørt og saftigt Angus kød. Vi serverer kødet med kartofler i flere forskellige varianter, stor salatbuffet samt brød og smør.
Spis hvad du kan for 189 kr. Børn under 13 år spiser for halv pris.
Husk at reservere bord på telefon 75 18 11 88.  

Åbningstider

Åbningstider
Morgenmad: Man-Fre 06:00-09:45, Lør-Søn 07:00-10:00
Aftensmad: Man-Lør 17:30-21:30, Søn Lukket
Bar: Man-Tor 16:00-23:00, Fre-Lør 16:00-22:00, Søn Lukket (: Man-Lør 16:00-23:00, Søn Lukket)