Scandic Regina

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Parkering - ankommer du i bil?

Vi tilbyder gratis parkering til 55 biler foran hotellet. Kommer du i elbil, kan du lade den op på parkeringspladsen mod et mindre servicegebyr. Tæt på hotellet finder du en offentlig parkeringskælder, hvor der både er gratis parkering og parkering mod betaling.

Vil du parkere gratis foran hotellet, skal du huske at registrere din bil i receptionen. Tæt på hotellet ligger der desuden en offentlig parkeringskælder, hvor der både er gratis p-pladser uden tidsbegrænsning samt p-pladser med 2 timers parkering. I vores reception kan du købe p-billetter til parkeringskælderen, der giver dig parkering til næste dag. Vi henviser desuden også til Danmarksgadens Parkeringsplads ca. 300 meter fra hotellet.

Udendørs parkering

  • Parkering kan reserveres på forhånd: Nej
  • Antal parkeringspladser: 55
  • Antal opladningsstationer til elektriske biler: 3
  • Afstand til hotel: 0
  • Fri parkering