Kom i julestemning på Scandic Nørreport

Julen nærmer sig og det er snart tid til juleshopping, julemarkeder og julehygge. København har en helt særlig julestemning og på vores nye boutique hotel Scandic Nørreport, har vi skabt det ultimative juleværelse.Elsker du julen ligeså meget som os, så kom i julestemning med os på Scandic Nørreport.

På hotellets øverste hjørneværelse har vi skabt den absolutte juleoplevelse. Juleværelset er pyntet med et stort juletræ, der er udsmykket med guldstjerner som kan ses helt nede fra gaden, samt julepynt og masser af julestemning.

Efter en lang dag med julemarkeder og juleshopping har vi sørget for, at du kan forblive i julestemningen på vores juleværelse, der er udsmykket med inspiration fra en nordisk og naturlig jul. Den store julekrans der pynter på værelset, er lavet med grene fra lærketræ fundet ved Tisvilde Hegn. I udsmykningen går stjerner også igen, både som julelys men også som store stjerner der hænger i vinduerne.

Hver dag serverer vi æbleskiver og gløgg på hotellets restaurant Level Six. Nyd en varm gløgg under varmelamperne på hotellets rooftop bar, med udsigt til julestemning og Nørreport. 

Det praktiske
Prisen for en overnatning omgivet af julehygge er 1.495 kr. for 1 person eller 1.695 kr. for 2 personer. Værelset er et komfortabelt superior plus værelse med morgenmad inkluderet. Juleværelset kan bookes med ophold fra 18. november til 26. december 2022. Benyt bookingkoden BCHR241222 for at reservere værelset her på vores webside.

Jul på Scandic 
Vi kan rigtig godt lide at passe på vores gæster og særligt i julen er vi glade for at hygge om jer. Vi pynter op til jul på hotellerne og deler juletips og opskrifter med jer, så i kan få en rigtig Scandic julestemning hjemme hos jer selv.  
Hver dag checker en nisse ind på vores hoteller i Danmark og hænger en julesok op på ét tilfædigt værelse. Julesokken er fyldt med slik, søde sager og andre hyggelige overraskelser.