Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Bar og lounge, Scandic Front
Bar og lounge, Scandic Front Bar, Scandic Front Bar of Scandic Front in Copenhagen Bar, Scandic Front
Tilbage til hotel

Bar

Vores bar på Scandic Front er populær både blandt hotelgæster og de lokale københavnere. Vores bartendere mixer lækre drinks, men er humøret mere til en fadøl eller et glas vin, kan vi også klare det.

Restaurantbooking

+45 33133400

Hotellets bar er et af byens mest trendy in-steder. Sæt dig til rette i de bløde sofaer, og nyd den herlige atmosfære mens du nipper til en lækker cocktail. Baren er populær både blandt hotelgæster og lokale københavnere. Der er plads til 150 personer i baren.

Åbningstider

Åbningstider
Bar: Man-Lør 11:00-22:00, Søn Lukket (Nytår special arrangement): Man-Lør 11:00-22:00, Søn Lukket)