Scandic Front, Restaurant
Scandic Front, Restaurant Bar, Scandic Front Scandic Front, Restaurant Restaurant, Scandic Front Morgenmadsbuffet, Scandic Front

Scandic Front

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Restaurant

I vores flotte restaurant serverer vi klassiske retter med et moderne twist. Det er også her, du kan nyde vores store morgenbuffet.

Restaurantbooking

+45 33133400

Velkommen indenfor i vores hyggelige restaurant på Scandic Front. Restauranten er indrettet i varme farver med en masse smukke designdetaljer som prikken over i'et. Vores dygtige kokke laver klassiske retter med et moderne og anderledes twist, og vi gør en dyd ud af at bruge sæsonens råvarer. Om morgenen serverer vi vores populære morgenmadsbuffet med over 100 forskellige valgmuligheder.

Åbningstider

Åbningstider
Morgenmad: Man-Fre 06:30-10:00, Lør-Søn 07:00-11:00
 (Åbningstider i julen. 23. december til 2. januar.: Man-Søn 07:00-11:00)

Frokost: Man-Lør 12:00-16:00, Søn Lukket
 (Vi holder lukket i juledagene fra den 23-27 december. Nytår special arrangement.: Man-Lør 12:00-16:00, Søn Lukket)

Aftensmad: Man-Lør 17:00-21:45, Søn Lukket
 (Vi holder lukket i juledagene fra den 23-27 december. Nytår special arrangement.: Fre-Lør 17:00-21:45, Man-Tor, Søn Lukket)

Bar: Man-Lør 11:00-23:00, Søn Lukket