Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Bar, Scandic Kolding
Bar, Scandic Kolding
Tilbage til hotel

Bar

Sæt dig godt til rette i vores bar på Scandic Kolding. Her er atmosfæren i top og baren er det ideelle sted at nyde en specialøl og læse dagens avis.

Restaurantbooking

+45 75517700

Vores bar er stedet at mødes, uanset om du har brug for et sted at holde dit forretningsmøde, mødes med vennerne eller blot slappe af efter en lang dag. Vi tilbyder et stort udvalg af drinks, vin, øl, kaffe og cognac. I vores årstidsbestemte menukort kan du også vælge både a la carte, lette retter og snacks.

Åbningstider

Åbningstider