Sjov og ballade i Djurs SommerlandTa' familien med i sommerland

Skal I holde familieferie i Danmark, er det oplagt at tage en tur til Djurs Sommerland og give børnene en uforglemmelig dag. Forlystelsesparken er blevet kåret til Nordens bedste sommerland fire år i træk - og det er der mange gode grunde til. Vil du bo tæt på Djurs Sommerland? Besøg os på

Få timevis af sjov og gode oplevelser

I Djurs Sommerland kan gæster i alle aldre opleve 9 forunderlige verdener med hæsblæsende forlystelser. Rejs for eksempel til Mexicos land med snørklede lianer, Aztekerkongens kæmpe grav og de gamle stenguder. Hop på Juvelernes seje ATV’ere og bliv skudt gennem junglen med 85 kilometer i timen.

Næste stop er Piratland, hvor adrenalinen helt sikkert vil boble i blodet, hvis I prøver Piraten, som er kåret til en af verdens bedste rutsjebaner. Bliv derefter afkølet i det kæmpestore vandland, som byder på mange timers sjov – både for store og små vandhunde. Vandlandet byder på et væld af vandrutsjebaner, bassiner og dejlige oaser, hvor I sammen kan nyde en is under de grønne palmer.

Dinosaurland tager hele familien med 65 millioner år tilbage i tiden, hvor de mægtige dinosaurer herskede på jorden. Hop på jeep'en og tag med safari i dinosaur-reservatet, måske ser du dinosaurer du aldrig har set før. Tag en tur i den 400 meter lange familierutsjebane, der kører forbi de skræmmende kødædere og søde langhalse. Brænd masser af energi af på den sjove dinosaurlegeplads, der har aktiviteter for både små og store dinosaur-elskende børn.

Rabat på Djurs Sommerland med Scandic Hotels