Sjov og ballade i Djurs Sommerland

Rabat på entréen og spring køen over

Er du på hotel med familien, er det oplagt at tage til Djurs Sommerland og give børnene en uforglemmelig dag. Når du køber dine billetter hos os, sparer du 10 kr. per entrébillet. Din familie og dig får også mulighed for at springe køen over, der kan være lang i højsæsonen. De særlige billetter med fordel og rabat, kan købes hos

Få timevis af sjov og gode oplevelser

I Djurs Sommerland kan du og familien opleve 8 forunderlige verdener med hæsblæsende forlystelser. Rejs for eksempel til Mexicos land med snørklede lianer, Aztekerkongens kæmpe grav og de gamle stenguder. Hop på Juvelernes seje ATV’ere og bliv skudt gennem junglen med 85 kilometer i timen. Næste stop er Piratland, hvor adrenalinen helt sikkert vil boble i blodet, hvis I prøver Danmarks største og hurtigste rutsjebane. Bliv derefter afkølet i det kæmpestore vandland, som byder på mange timers sjov – både for store og små vandhunde. Vandlandet byder på et væld af vandrutsjebaner, bassiner og dejlige oaser, hvor I sammen kan nyde en is under de grønne palmer.

Rabat på Djurs Sommerland med Scandic Hotels

Overnat på moderniseret herregård

Når ungerne er trætte og har brugt alt energien, kan I sammen tage en velfortjent pause, når I kommer tilbage til jeres hotel. Bo f.eks. på Scandic Bygholm Park, der er en moderniseret herregård fra 1775. Her finder du herregårdsstuer, der er bevaret og restaureret, sjovt legerum til børnene og fantastiske grønne omgivelser. Husk at I efter en god nats søvn kan nyde en dejlig morgenmadsbuffet, som Scandic altid tilbyder overnattende gæster. Vi elsker at have børn boende hos os og derfor koster børn under 13 år 0 kr., når de sover på forældrenes værelse.

Rigtig god fornøjelse!