Sjov og ballade i Djurs Sommerland

Ta' familien med i sommerland

Skal I holde familieferie i Danmark, er det oplagt at tage en tur til Djurs Sommerland og give børnene en uforglemmelig dag. Forlystelsesparken er blevet kåret til Nordens bedste sommerland fire år i træk, og der er masser af underholdning og forlystelser. Vil du bo tæt på Djurs Sommerland? Besøg os på

Få timevis af sjov og gode oplevelser

I Djurs Sommerland kan du og familien opleve 8 forunderlige verdener med hæsblæsende forlystelser. Rejs for eksempel til Mexicos land med snørklede lianer, Aztekerkongens kæmpe grav og de gamle stenguder. Hop på Juvelernes seje ATV’ere og bliv skudt gennem junglen med 85 kilometer i timen. Næste stop er Piratland, hvor adrenalinen helt sikkert vil boble i blodet, hvis I prøver Danmarks største og hurtigste rutsjebane. Bliv derefter afkølet i det kæmpestore vandland, som byder på mange timers sjov – både for store og små vandhunde. Vandlandet byder på et væld af vandrutsjebaner, bassiner og dejlige oaser, hvor I sammen kan nyde en is under de grønne palmer.

Rabat på Djurs Sommerland med Scandic Hotels

Overnat på hotel i Aarhus

Når ungerne er trætte og har brugt alt energien, kan I sammen tage en velfortjent pause, når I kommer tilbage til jeres hotel. Bo f.eks. på hotel i Aarhus. Her er der Scandic Aarhus City og Scandic The Mayor, som befinder sig i hjertet af byen tæt på banegården. Eller bo på Scandic Aarhus Vest – kun 4 km fra centrum og med fri parkering.  

Husk, at I efter en god nats søvn kan nyde en dejlig morgenmadsbuffet, som Scandic altid tilbyder overnattende gæster. Vi elsker at have børn boende hos os og derfor koster børn under 13 år 0 kr., når de sover på forældrenes værelse.

Rigtig god fornøjelse!